Onze diensten

Niet tegenover elkaar, maar naast elkaar aan tafel zitten. Dat is hoe wij het liefst samen werken met onze partners. Gezamenlijk de uitdaging aangaan in de zoektocht naar nieuwe collega’s en kijken hoe wij zo effectief en efficiënt mogelijk voor kunnen zorgen dat de juiste professional op de juiste plek komt te zitten.

Onze samenwerking is maatwerk. Maatwerk dat van tevoren wordt opgemeten en passend is voor alle betrokken partners. Uiteindelijk ‘zit’ een op maat gemaakte samenwerking toch het beste.

PROFESSIONALS BINNEN DE BOUW, WTB EN INFRA

WERVING & SELECTIE

Zoekt u een professional die na een uitvoerige sollicitatieprocedure direct in dienst komt binnen de organisatie? Ook dit is mogelijk. Wij richten dit graag in voor onze partners. Hierbij is het belangrijk om te weten dat Forp normaal gesproken alleen van recruitment tot aan de start van de professional betrokken is. Indien gewenst staat wij er ook voor open om de HR-begeleiding van de desbetreffende professional op ons te nemen. Iets wat wij met veel plezier oppakken!

PROFESSIONALS BINNEN DE BOUW, WTB EN INFRA

ZZP-BEMIDDELING

Forp staat ook in contact met zelfstandige professionals. Behalve het feit dat wij voor hen ons netwerk benutten, organiseren wij ook een bemiddelings- en opdrachtovereenkomst tussen de zelfstandige en de opdrachtgever.

PROFESSIONALS BINNEN DE BOUW, WTB EN INFRA

DETACHEREN

Wie behoefte heeft aan een nieuwe professional binnen zijn organisatie kan er voor kiezen om op basis van detachering een samenwerking aan te gaan. De professional kan op projectbasis worden ingezet voor een bepaalde periode om zo als oplossing te dienen voor een tijdelijk capaciteitstekort of om op een voorbestemd project ingezet te worden voor een langere periode. Ook is het mogelijk om op deta-vaste basis te detacheren. Hierbij kan de professional na een periode van één jaar kosteloos overgenomen worden door onze partner.

PROFESSIONALS BINNEN DE BOUW, WTB EN INFRA

TRAINEESHIPS

Traineeships zijn momenteel erg populair. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. De kunst is om een traineeship zo te ontwikkelen dat het een toegevoegde waarde is voor een young professional. De combinatie van werken en leren is de rode draad binnen dit traject. Naast inhoudelijke ontwikkeling is een wervingscampagne net zo belangrijk als het traineeship zelf. Een partner heeft in onze ogen niks aan een mooi vormgegeven traineeship als deze niet gevuld wordt met trainees. Forp streeft ernaar deze situatie te voorkomen door van tevoren dit correct in te richten en uit te voeren!

NIEUWSGIERIG NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Neem contact op met onze HR en recruitment professionals.