Forpeople

Dit is forp

Ons DNA

Bouwen aan een wereld waarin iedere unieke professional op de plek terecht komt waar hij zijn ambities waar kan maken. Een plaats waar je dagelijks met plezier en passie je werkzaamheden uit kan voeren. Opdrachtgevers en professionals uitdagen om het onderste uit de kan te halen is iets wat wij gaaf vinden. Dat is waar Forp voor staat. 

Partners en professionals letten bij het vinden van een baan of het zoeken naar de juiste kandidaat op de kleinste details. Die wensen en ambities van opdrachtgevers en professionals boven tafel krijgen om zo de ideale match te creëren is waar Forp voor gaat. Elke dag weer. 

PROFESSIONALS BINNEN DE BOUW, WTB EN INFRA

Forpeople

De persoon staat bij ons centraal. Dat is onze belangrijkste drijfveer. Wij hebben niet met cv’s te maken, maar met mensen. Het ‘echte’ verhaal van de persoon aan de andere kant van de tafel horen en daar adequaat op inspelen is waar wij naar streven. Wij willen bewijzen dat echte dienstverlening binnen de technische markt nog bestaat. Op maat gemaakt én ook nog eens op tijd geleverd. Deze formule vormt het fundament van ons succes.

PROFESSIONALS BINNEN DE BOUW, WTB EN INFRA

Eerlijkheid, loyaliteit én plezier

Dat typeert onze manier van werken. Met deze kernkwaliteiten tillen wij onze relaties naar een hoger niveau. Uiteindelijk bepalen wij door samenwerking zelf hoe onze toekomst eruit ziet!

PROFESSIONALS BINNEN DE BOUW, WTB EN INFRA

Toekomstige collega

Die zoektocht, daar helpen wij jou als professional of organisatie graag bij. Om tot een mooi eindresultaat te komen gaan we samen de uitdaging aan. Ons netwerk en jouw expertise zijn beide onmisbare ingrediënten voor een succesvolle uitkomst in de zoektocht naar die toekomstige baan of ideale kandidaat.

Team Forp

Forp medewerkers

 • Het opbouwen van een organisatie, geeft mij energie

  Dennis van Dijk

  “Het opbouwen van een organisatie, strategieën ontwikkelen en inspelen op de markt die altijd in beweging is geeft mij energie. Daarnaast zet ik mijn netwerk graag in om professionals op de juiste plek te krijgen.”

 • Plezier en teamwork zijn de ingrediënten om goed te presteren

  Brian Vervoort

  "Het team aansturen, werkprocessen inrichten en zorgen dat commerciële doelstellingen worden behaald geeft mij voldoening. Plezier en teamwork staan bij mij hoog in het vaandel."

 • Kiki Molenaar

  "Het persoonlijk contact met de professionals, hen comfortabel laten voelen en het samen op zoek gaan naar hun kwaliteiten is wat ik het leukst vind aan mijn job. De professional begeleiden en ondersteunen richting de perfecte nieuwe uitdaging, daar word ik blij van!"

 • Mensen écht leren kennen motiveert mij.

  Michelle van Steenpaal

  "Mensen helpen met een nieuwe stap in hun leven door ze écht te leren kennen, geeft mij motivatie! Door professionals te zien groeien word ik vrolijk en blijf ik zelf ook bijleren."

 • Persoonlijk, oprecht en humor typeren mijn karakter en werkstijl.

  Sanne Becht

  "Onpersoonlijke werving op basis van kwantiteit en snel willen scoren, bulkberichten, gouden bergen en het niet nakomen van afspraken: mijn grootste ergernis!"

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie over een vacature?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden en voorwaarden te bespreken.