Onze expertises

Bij Forp staren we ons niet blind op één vakgebied. Dit omdat organisaties binnen de technische branche steeds vaker gebruik maken van elkaars expertise en dus veelzijdiger worden. Er is één onderdeel dat al onze partners met elkaar gemeen hebben: iedereen bouwt! Forp blijft daarin niet achter. Wij bouwen aan een netwerk met professionals en partners om trots op te zijn!

PROFESSIONALS BINNEN DE BOUW, WTB EN INFRA

BOUWKUNDE, WTB EN INFRA

Dit zijn de drie vakgebieden waarin wij onze professionals en partners met elkaar verbinden. Waarom? Omdat ons netwerk, onze kennis en interesses met elkaar verweven zijn in deze branches. Vanaf de administratieve functies tot aan directieniveau levert Forp professionals aan. Net zoveel energie halen om een modelleur en/of een projectmanager te helpen richting de juiste werkomgeving. Dat geeft ons een kick.

PROFESSIONALS BINNEN DE BOUW, WTB EN INFRA

VERBINDEN

Dat is wat wij doen. De expertise van professionals verbinden met ons netwerk. Wij geven graag het extra zetje dat nodig is om de juiste nieuwe stap te maken in jouw carrière. Met plezier en een gezonde portie bravoure is hoe wij dit doen. Wij zien het als een uitdaging om bedrijven de persoon achter het cv te laten kennen. Niet alleen kijken naar opleiding en werkervaring, maar zeker ook de zorgen dat er een persoonlijke klik is tussen partner en professional. De persoon verbinden met een organisatie, dat is onze toegevoegde waarde!

NIEUWSGIERIG NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Neem contact op met onze HR en recruitment professionals.