WAT IS RPO (INTERIM RECRUITMENT)?

RPO (INTERIM RECRUITMENT)

Eén van de recruitmentdiensten die Forp aanbiedt, is Recruitment Proces Outsourcing (RPO) of interim recruitment.

Met deze vorm van recruitment wordt een organisatie op flexibele basis voor bepaalde tijd ontlast wat betreft het aantrekken van nieuwe medewerkers.

Wervingsproblemen zoals veel openstaande vacatures, weinig/ongeschikte sollicitanten, tijdelijke en/of complexe recruitmentvraagstukken worden opgelost.

HOE WERKT RPO (INTERIM RECRUITMENT) VIA FORP?

RPO (INTERIM RECRUITMENT) VIA FORP

Wij bieden interim werknemers aan, die uit naam van de organisatie aan de slag gaan als (corporate) recruiter. Dit doen we door middel van een vooraf afgesproken samenwerking, die aansluit op het wervingsprobleem van jouw organisatie.

Een succesvol wervingsproces begint met een uitgebreide intake bij jouw organisatie. Tijdens deze intake brengen wij de bedrijfscultuur, functieprofielen en openstaande vacatures in kaart.

Hierna starten wij de zoektocht naar de juiste kandidaat. Tijdens deze fase maken we gebruik van verschillende wervingskanalen en zorgen we ervoor dat de vacatures goed vindbaar zijn.

Zowel sollicitanten die zelf hebben gereageerd, als geselecteerde kandidaten die door onszelf proactief zijn benaderd, worden uitgebreid door ons geïnterviewd.

We zoomen in op persoonlijkheid, verworven kennis, professionele ervaring, hard- en soft skills en relevante competenties. Dit leggen we naast de vacature en bedrijfscultuur, waarbij we altijd uitgaan van kwaliteit boven kwantiteit.

Vinden we een geschikte kandidaat? Dan zorgen we ervoor dat de procedure verder soepel verloopt. In deze fase stellen wij de kandidaat voor aan de klant.

We stemmen data en tijden af met beide partijen voor vervolggesprekken. Zodra de gesprekken plaats hebben gevonden, houden wij contact met de klant over de kandidaat, totdat deze wordt aangenomen of afgewezen.

Wat zijn de voordelen van RPO (Interim Recruitment)?

VOORDELEN VAN RPO

  • We brengen uitgebreide kennis van de huidige arbeidsmarkt mee naar jouw organisatie;
  • Onze uitgebreide ervaring met het wervingsproces wordt ingezet in jouw organisatie;
  • Vacatures worden gepromoot op alle relevante wervingskanalen;
  • De samenwerking wordt precies afgestemd op jouw vraagstukken;
  • We brengen een frisse blik van buitenaf mee.

Heb je vragen? Of wil je meer informatie over een vacature of onze dienstverlening?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden en voorwaarden te bespreken.