Waarom werving & selectie?

De perfecte kandidaat voor jouw organisatie

Bij Forp begrijpen we hoe cruciaal het is om het juiste talent aan boord te hebben. Ons toegewijde team van Werving & Selectie staat klaar om jou te helpen bij het vinden van de perfecte kandidaat voor jouw organisatie op basis van ‘No Cure, No Pay’.

‘No Cure, No Pay’ betekent dat je pas betaalt wanneer wij de geschikte kandidaat voor jouw vacature hebben gevonden én deze kandidaat daadwerkelijk in dienst treedt. De manier waarop jij de kandidaat in dienst wil nemen kan in samenspraak afgestemd worden, zo is het naast een direct dienstverband bij jullie organisatie ook mogelijk om een detacheringstraject via Forp te laten lopen.

Het team Werving & Selectie heeft al diverse opdrachten opgepakt en succesvol afgerond, zowel in niveau als in de richting van de openstaande functie.

Wil je niet op basis van ‘No Cure, No Pay’ werken? Maar wil je betalen voor onze gewerkte uren?

Dat kan. Bekijk RPO voor meer informatie.

Deze bedrijven zijn blij met ons

Wij werken o.a. voor:

Statistieken

Getallen waar we trots op zijn

100+

Vacatures vervuld

45

Blije partners

Hoe gaan wij te werk?

Onze aanpak

1 | Zoektocht partner/professional: De eerste stap is het identificeren van de behoefte aan een nieuwe medewerker en het bepalen van het type professional of partner die gezocht wordt.

2 | Kennismaking: Er volgt een kennismaking op locatie, zodat we een beter beeld kunnen schetsen van de organisatie richting potentiële kandidaten. Wij nemen de desbetreffende aanvraag van A tot Z met jullie door, zodat de zoektocht zo goed mogelijk van start kan gaan.

3 | Vacature of profielschets: Een gedetailleerde vacature of profielschets wordt opgesteld en gepubliceerd om kandidaten te informeren over de rol, verantwoordelijkheden en vereisten.

4 | Zoektocht op maat: We starten een op maat gemaakte zoektocht naar kandidaten die voldoet aan de criteria van jullie organisatie. Dit omvat actieve werving, gebruikmaking van ons uitgebreide netwerk en het eventueel benutten van moderne zoektechnologieën.

 

 

 

5 | Evaluatiegesprek: Gesprekken en evaluaties worden uitgevoerd om de vaardigheden, ervaring en geschiktheid van de kandidaten te beoordelen.

6 | Match: Deze stap gaat over het maken van de juiste match tussen de kandidaat en jouw organisatie, waarbij wordt gekeken of er een goede fit is wat betreft vaardigheden, bedrijfscultuur en ambities.

7 | Sollicitatieprocedure partner: Wij leveren de kandidaten aan met een volledig profiel in ons eigen format. Jij hebt de controle en beslist welke kandidaten je wil ontmoeten. We zullen hierin wel een advies geven, omdat wij op de hoogte zijn van de huidige arbeidsmarkt.

8 | Nieuwe collega!: De laatste stap is de succesvolle aanwerving van een nieuwe collega, die vervolgens wordt verwelkomd en geïntegreerd in jouw organisatie.

“Jouw toekomstige collega. Die zoektocht, daar helpen wij jou als professional of organisatie graag bij.
Om tot een mooi eindresultaat te komen gaan we samen de uitdaging aan.
Ons netwerk en jouw expertise zijn beide onmisbare ingrediënten voor een succesvolle

uitkomst in de zoektocht naar die toekomstige baan of ideale kandidaat.”

NIEUWSGIERIG NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Neem contact op met onze professionals.

Download het gratis Whitepaper

Leer hoe je personeel aantrekt en behoudt

Samen kom je verder. Daarom doen we er alles aan om onze klanten te leren hoe ze beter personeel aantrekken en behouden en een betere werkgever worden.

We verbeteren de processen niet alleen voor je, maar ook mét je.

Wil je direct leren hoe je beter personeel aantrekt en behoudt? Download dan ons whitepaper.

Laat hieronder je e-mailadres achter en je ontvangt het direct in je inbox.