Waarom Forp?

Onze belofte

Vol aandacht werken wij dagelijks aan duurzame en inclusieve HR- en Recruitmentoplossingen voor onze klanten. Elke oplossing is op maat gemaakt en weerspiegelt onze kernwaarden. Wij omarmen een aanpak waarbij we naast elkaar staan, op de hoogte zijn van wat er speelt en wat onze klanten nodig hebben. Door gedurfde nieuwe paden te kiezen, nemen we onze klanten mee in de uitdagingen van deze tijd.

Bij Forp staan mensen centraal! Medewerkers, partners, professionals, ieder mens doet ertoe. Werkgeluk en vitaliteit zijn daarbij onmisbaar, gezondheid en plezier zijn tenslotte het grootste goed. Een gelukkige medewerker, is de beste, daar geloven we in.

Jouw dromen zijn onze missie. Jouw succes, onze belofte. Forp is meer dan een partner; wij zijn de brug naar een toekomst waar elke werknemer van jouw organisatie een verschil maakt, elke dag opnieuw op weg naar (werk)geluk.

Statistieken

Getallen waar we trots op zijn

200+

Vacatures vervuld

5

Internationale projecten

50+

Tevreden klanten

4

Jaar ervaring

Waar geloven wij in?

Onze kernwaarden

  • Dichtbij. Dichtbij is ons kompas, onze belofte en onze verplichting naar medewerkers, partners en de maatschappij. Wij omarmen een aanpak waarbij we naast elkaar staan.
  • Gedurfd. Wij durven buiten de gebaande paden te treden, met lef en passie dagen we onszelf en anderen uit om steeds verder te gaan. Hierbij blijven we altijd puur en oprecht.
  • Vol aandacht. In een wereld vol afleidingen zijn wij diegene die volledig aanwezig zijn. We geven om de mensen en de projecten waarmee we bezig zijn, en dat merk je.
Onze kracht

Hoe wij jou helpen

Op maat gemaakte aanpak
20+ HR en Recruitment specialisten in huis
Duurzame en inclusieve HR- en recruitment oplossingen
Voor wie zijn wij er?

Wij zijn er voor

People

De persoon staat bij ons centraal. Dat is onze belangrijkste drijfveer. Samen bouwen we aan een toekomst waarin iedereen tot zijn recht komt en gelukkig is. We zien de mens achter de medewerker, klant en professional.

Professionals

Wij zorgen dat elke professional op de juiste plek komt te zitten. Zowel intern als extern streven we naar het hoogst haalbare niveau. Samen garanderen we groei, succes en werkgeluk.

Partnership

Naast elkaar aan tafel zitten en het opbouwen van duurzame relaties is onze kracht, omdat echte resultaten voortkomen uit echte partnerschappen. Samen met onze partners gaan we voor de beste oplossing.

Durf jij het aan mee te gaan op ons avontuur?

Werken bij Forp

We zijn een jonge, ambitieuze en gedreven organisatie met prachtige samenwerkingen en innovatieve ideeën. De mens staat centraal en denken graag buiten kaders om tot mooie oplossingen te komen.

Werken bij

NIEUWSGIERIG NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Neem contact op met onze professionals.