Wat is de kracht van Forp?

Dit vroegen wij tijdens gesprekken aan een aantal van onze relaties. Onze klanten bepalen het succes en effect van onze dienstverlening en daarom vinden wij hun feedback belangrijk. Hier een aantal reacties en in de woordwolk samengevat de mooie woorden die zij noemden en die ons blij en trots maken.

MKB-relatie

Een MKB-relatie benoemde het volgende: “Inlevingsvermogen, het persoonlijke, flexibiliteit, creativiteit en het leveren van maatwerk. Het verlengstuk zijn van ons bedrijf, daar ligt jullie kracht voor ons. Namens ons bedrijf naar buiten komen, praten en denken zoals wij dat doen.”

Corporate club

Een corporate club beschreef ons in drie woorden als positief, assertief en inlevingsvermogen. En gaf aan: “Eigenlijk niks was te gek. Heel fijn ook de korte lijntjes, efficiëntie en doelgerichtheid.”

Logistieke partner

Een logistieke partner werkt graag met ons samen. Zij geven het volgende aan: “Ze zijn professioneel en betrouwbaar, schakelen snel, leveren kwaliteit, zijn dichtbij en betrokken zodat het voelt alsof ze een onderdeel van ons bedrijf zijn. Een soort medewerker die meewerkt, bepaalde diensten verricht en op onze stoel gaat zitten.”

Aan de slag?

Wij helpen ook jou graag verder! Nieuwsgierig naar onze HR & recruitment mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via contact@forp.nl of 088-0104190.

Neem contact op