Hoe gaan wij met elkaar om?

Onze werkcultuur

Bij Forp ligt de focus op het creëren van een cultuur waar saamhorigheid, vooruitstrevendheid, vitaliteit, werkgeluk en mensgerichtheid centraal staan. We waarderen de kansen, vrijheid, flexibiliteit en het vertrouwen die Forp biedt, evenals de informele en open werksfeer. Het gezamenlijke teamgevoel komt tot uiting in het onderlinge respect, de bereidheid om van elkaar te leren en de gedeelde verantwoordelijkheden. Kernwaarden die Forp onderscheiden zijn dichtbij, gedurfd en vol aandacht. Wij zijn trots op onze expertise en geloven in het benutten van elkaars sterke punten. Onze cultuur kan omschreven worden als jong, dynamisch, vernieuwend en toekomstgericht, met een goede balans tussen werk en privé. Samen werken we naar 1 doel: de nummer #1 in HR en recruitment.

Wie worden jouw collega’s?

Ons team

Ontdek de drijvende kracht achter onze succesvolle projecten: een diverse groep van gedreven professionals, ieder met unieke vaardigheden en passies.

Meer over ons team
Kom jij ons team versterken?

Onze vacatures op een rijtje:

Parttime/Fulltime Talent Sourcer

Als Talent Sourcer ben jij dé matchmaker tussen talentvolle kandidaten en fantastische banen. Met behulp van verschillende tools en kanalen zoek jij de beste kandidaten voor onze klanten. Samen met onze recruiters leer je onze vacatures en klanten van A tot Z kennen om zo de beste matches te kunnen maken.

Lees meer
Project Recruiter

Wil jij als recruiter de kant van corporate recruitment ontdekken? Vind jij het leuk om te werken aan verschillende projecten en heb je ervaring opgedaan met employer branding? Niet als bureau, maar écht als gewaardeerd verlengstuk en sparringspartner van de organisaties waar je dedicated voor werkt? Bij ons heb je die unieke kans! Een gelukkig werkende wereld ligt aan jouw voeten!

Lees meer
Meeloop en afstudeer Stagiaires

Wil jij deel uitmaken van ons dynamische bedrijf in Roosendaal? Ben je klaar om jouw talenten tot bloei te laten komen? Dan is dit dé stage voor jou! Forp zoekt een gedreven en enthousiaste stagiair(e) om ons team te versterken. Grijp deze kans om je carrière een vliegende start te geven! Wij zijn op zoek naar een HR & recuitment, marketing, communicatie en bedrijfskundige stagiair(e) vanaf september 2024.

Lees meer
Waarom Forp?

Onze belofte

Vol aandacht werken wij dagelijks aan duurzame en inclusieve HR- en Recruitmentoplossingen voor onze klanten. Elke oplossing is op maat gemaakt en weerspiegelt onze kernwaarden. Wij omarmen een aanpak waarbij we naast elkaar staan, op de hoogte zijn van wat er speelt en wat onze klanten nodig hebben. Door gedurfde nieuwe paden te kiezen, nemen we onze klanten mee in de uitdagingen van deze tijd.

Bij Forp staan mensen centraal. Medewerkers, partners, professionals, ieder mens doet ertoe. Werkgeluk en vitaliteit zijn daarbij onmisbaar, gezondheid en plezier zijn tenslotte het grootste goed. Een gelukkige medewerker is de beste, daar geloven we in.

Jouw dromen zijn onze missie. Jouw succes, onze belofte. Forp is meer dan een partner; wij zijn de brug naar een toekomst waar elke werknemer van jouw organisatie een verschil maakt, elke dag opnieuw op weg naar (werk)geluk.

Waar geloven wij in?

Onze kernwaarden

 • Dichtbij. Dichtbij is ons kompas, onze belofte en onze verplichting naar medewerkers, partners en de maatschappij. Wij omarmen een aanpak waarbij we naast elkaar staan.
 • Gedurfd. Wij durven buiten de gebaande paden te treden, met lef en passie dagen we onszelf en anderen uit om steeds verder te gaan. Hierbij blijven we altijd puur en oprecht.
 • Vol aandacht. In een wereld vol afleidingen zijn wij diegene die volledig aanwezig zijn. We geven om de mensen en de projecten waarmee we bezig zijn, en dat merk je.
Voor wie zijn wij er?

Wij zijn er voor

People

De persoon staat bij ons centraal. Dat is onze belangrijkste drijfveer. Samen bouwen we aan een toekomst waarin iedereen tot zijn recht komt en gelukkig is. We zien de mens achter de medewerker, klant en professional.

Professionals

Wij zorgen dat elke professional op de juiste plek komt te zitten. Zowel intern als extern streven we naar het hoogst haalbare niveau. Samen garanderen we groei, succes en werkgeluk.

Partnership

Naast elkaar aan tafel zitten en het opbouwen van duurzame relaties is onze kracht, omdat echte resultaten voortkomen uit echte partnerschappen. Samen met onze partners gaan we voor de beste oplossing.

FORP ZOEKT VERBORGEN TALENTEN

Open sollicitatie

Is jouw ideale vacature momenteel niet beschikbaar, maar geloof je dat je een waardevolle aanvulling kan zijn voor Forp? Vol aandacht luisteren we naar jouw verhaal en misschien durven wij het aan om jou dichtbij ons team te hebben.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier:

  BOUW MEE AAN ONZE TOEKOMST

  BEN JIJ EEN AANVULLING VOOR FORP?


  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

  NIEUWSGIERIG NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

  Neem contact op met onze professionals.