Hoe gaan wij met elkaar om?

Onze werkcultuur

Bij Forp ligt de focus op het creëren van een cultuur waar saamhorigheid, vooruitstrevendheid, vitaliteit, werkgeluk en mensgerichtheid centraal staan. We waarderen de kansen, vrijheid, flexibiliteit en het vertrouwen die Forp biedt, evenals de informele en open werksfeer. Het gezamenlijke teamgevoel komt tot uiting in het onderlinge respect, de bereidheid om van elkaar te leren en de gedeelde verantwoordelijkheden. Kernwaarden die Forp onderscheiden zijn dichtbij, gedurfd en vol aandacht. Wij zijn trots op onze expertise en geloven in het benutten van elkaars sterke punten. Onze cultuur kan omschreven worden als jong, dynamisch, vernieuwend en toekomstgericht, met een goede balans tussen werk en privé. Samen werken we naar 1 doel: de nummer #1 in HR en recruitment.

Wie worden jouw collega’s?

Ons team

Ontdek de drijvende kracht achter onze succesvolle projecten: een diverse groep van gedreven professionals, ieder met unieke vaardigheden en passies.

Meer over ons team
Kom jij ons team versterken?

Onze vacatures op een rijtje:

Parttime/Fulltime Talent Sourcer

Als Talent Sourcer ben jij dé matchmaker tussen talentvolle kandidaten en fantastische banen. Met behulp van verschillende tools en kanalen zoek jij de beste kandidaten voor onze klanten. Samen met onze recruiters leer je onze vacatures en klanten van A tot Z kennen om zo de beste matches te kunnen maken.

Lees meer
Project Recruiter

Wil jij als recruiter de kant van corporate recruitment ontdekken? Vind jij het leuk om te werken aan verschillende projecten en heb je ervaring opgedaan met employer branding? Niet als bureau, maar écht als gewaardeerd verlengstuk en sparringspartner van de organisaties waar je dedicated voor werkt? Bij ons heb je die unieke kans! Een gelukkig werkende wereld ligt aan jouw voeten!

Lees meer
Meeloop en afstudeer Stagiaires

Wil jij deel uitmaken van ons dynamische bedrijf in Roosendaal? Ben je klaar om jouw talenten tot bloei te laten komen? Dan is dit dé stage voor jou! Forp zoekt een gedreven en enthousiaste stagiair(e) om ons team te versterken. Grijp deze kans om je carrière een vliegende start te geven! Wij zijn op zoek naar een HR & recuitment, marketing, communicatie en bedrijfskundige stagiair(e) vanaf september 2024.

Lees meer
FORP ZOEKT VERBORGEN TALENTEN

Open sollicitatie

Is jouw ideale vacature momenteel niet beschikbaar, maar geloof je dat je een waardevolle aanvulling kan zijn voor Forp? Vol aandacht luisteren we naar jouw verhaal en misschien durven wij het aan om jou dichtbij ons team te hebben.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier:

  BOUW MEE AAN ONZE TOEKOMST

  BEN JIJ EEN AANVULLING VOOR FORP?


  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

  NIEUWSGIERIG NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

  Neem contact op met onze professionals.