Onze Forp medewerkers

Maak kennis met onze medewerkers

En neem vandaag nog contact op

 • Het opbouwen van een organisatie, geeft mij energie

  Dennis van Dijk

  “Het opbouwen van een organisatie, strategieën ontwikkelen en inspelen op de markt die altijd in beweging is geeft mij energie. Daarnaast zet ik mijn netwerk graag in om professionals op de juiste plek te krijgen.”

 • Kiki Molenaar

  "Het persoonlijk contact met de professionals, hen comfortabel laten voelen en het samen op zoek gaan naar hun kwaliteiten is wat ik het leukst vind aan mijn job. De professional begeleiden en ondersteunen richting de perfecte nieuwe uitdaging, daar word ik blij van!"

 • Dé helpende hand voor jouw HR-afdeling.

  Michelle van Steenpaal

  "De brand blussen in het hart van de organisatie; de variatie aan werkzaamheden die hierbij komen kijken is wat ik zo interessant vind!"

 • Persoonlijk, oprecht en humor typeren mijn karakter en werkstijl.

  Sanne Becht

  "Onpersoonlijke werving op basis van kwantiteit en snel willen scoren, bulkberichten, gouden bergen en het niet nakomen van afspraken: mijn grootste ergernis!"

 • Commercieel, competitief en vol ambitie dat typeert mij.

  Ellas Meijer

 • Mijn karakter is doorzettend, energiek en altijd willen winnen!

  Gino de Klerk

 • Een organisatie helpen met een goed HR-advies, geeft mij voldoening.

  Lotte van Gastel

  "Een organisatie helpen met een professioneel en onafhankelijk HR-advies op maat, geeft mij voldoening. Om een optimaal advies te kunnen geven, is het belangrijk om een wederzijdse vertrouwensband op te bouwen zodat we streven naar een open en eerlijke samenwerking. Het doel is om uiteindelijk een organisatie te laten floreren. Dat is de reden dat ik bij Forp Advies werk."